1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welkom...

Discussie in 'Haunty Nieuwsberichten' gestart door Dimitri, 5 jan 2019.

 1. LogoGoed.png

  Welkom allemaal op de vernieuwde server website van Haunty!


  Voordat jullie de staffleden allemaal vragen gaan stellen over wat er allemaal gebeurd is en wat er gaat gebeuren, vraag ik jullie om verder te lezen en daarna pas vragen te stellen.

  We verwelkomen jullie op play.haunty.nl die 2019 in gaat met een gloednieuw begin.
  Het staffteam heeft met een aantal spelers de afgelopen paar dagen geëvalueerd rondom de server.
  Daaruit zijn we tot een conclusie gekomen dat we het anders moesten aanpakken en dat er dingen veranderd moesten worden op de server.

  Na het onderhoud op de server, Discord en website zijn er een hoop dingen veranderd. Zo zie je opeens dat de naam en het IP veranderd is. Ik kan met trots zeggen dat Haunted een mooie tijd heeft gehad, maar dat we nu een nieuw hoofdstuk moeten openen met een nieuw begin. Dat betekent ook dat er dingen worden veranderd op de server, Discord en op de website.

  Om te beginnen heet de server nu 'Haunty Netwerk'. Voor de meeste van ons is het nog erg fijn dat Haunty nog ergens gelinkt is aan de server. Naamsverandering betekent ook een IP verandering en de verandering van alle andere adressen. Zo is deze website nu alleen nog te bereiken via www.haunty.nl. De server is te bereiken met het oude IP en met play.haunty.nl.

  Zoals jullie hierboven misschien hebben gezien dat het kopje 'Forums' wat leger is dan dat het was. Dit heeft te maken dat we meer over willen gaan op Discord met de community.
  De website zal nu alleen nog bestaan uit: Nieuwberichten, Documentatie, Support en de Store.

  Discord zal ook vanaf nu meer prioriteit krijgen. We willen graag dat de community zich verder kan vorderen op Discord door te communiceren in de toegankelijke kanalen die daarvoor bedoeld zijn. Discord bevat ook spraakkanalen waar gezellig in gepraat kan worden en waarmee je dus tijdens het spelen betere banden met andere spelers kunt opdoen. Discord zelf heeft ook regels. Daarvoor hebben we een apart kanaal genaamd 'Regels'. We vragen je dus vriendelijk om die eens te lezen als je dat nog niet had gedaan of dat je het gaat doen bij het betreden van onze Discord-server.

  We hopen met al deze veranderingen dat we 2019 met de community goed in kunnen gaan en dat we als server samen sterk blijven staan.
  Uiteraard hopen we nog altijd dat jullie je feedback blijven geven en dat wij als Staffteam de server kunnen blijven verbeteren, zodat jullie speelomgeving leuk blijft of leuker wordt.

  Indien er nog vragen zijn horen we dat graag.

  Mvg,
  Het Haunty Netwerk Staffteam
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
  • Kirby Kirby x 1
  • Koekje Koekje x 1
  • Winnaar Winnaar x 1
 2. Klinkt goed! :-)
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 3. Yes nice
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 4.  
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 5. Sehr gut!
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 6. Lit
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1
 7. Sowieso een goede update, mijn halve ban hoef ik niet uit te zitten *kuch kuch* :D
   
  • Vind ik leuk Vind ik leuk x 1