Tel tot 10 voordat staff het ziet!

SirDannyy

Ere Haunty
SirDannyy
SirDannyy ✔
Supreme
25 jul 2015
223
34
28
21
Limburg
Beste Haunties,

Ik heb een nieuwe topic gemaakt omdat het een nieuwe spelmethode is. De vorige is ook verouderd en de spelregels waren ook onduidelijk. Verder hebben we besloten om prijzen uit te delen. Het spel gaat als volg:

Endiedragon: 1
Dennie_: 2
Exempy: 3
Miningthunder (staff): Gezien!
Dennie_: 1

In 1 sessie mag je maar 1 keer een getal noemen. Dus niet 5 noemen als je al 2 hebt gezegd. Ook niet vals spelen door nummers te skippen. Als de staff het ziet, zeggen ze gezien, reset ofzo (moeten ze zelf weten wat ze zeggen). Ze mogen zelf niet meedoen, dus als Remymine 5 zegt, beginnen wij lekker weer bij 1: :p.

De spelregels zijn precies hetzelfde maar dan met de nieuwe spelregels:

Vanaf nu kan je een team vormen van maximaal 3 personen. Het doel is om samen de meeste punten binnen te slepen. Verder is het staffteam alvast team 1 met een aparte spelregel die zometeen wordt toegelicht.

(Team indelingen aub via prive berichtje doorgeven, je komt dan hieronder te staan).

Spelregels leden:

Het doel is hierbij om samen te werken met de andere teams. Als de 10 is gehaald dan krijgen alle deelnemende teams 1 punt. Als een team 10 punten heeft gehaald, dan krijgt het desbetreffende team een leuke prijs op 1 van de gamemodes.

Spelregels staffteam:

Het staffteam kan punten verdienen door op tijd 0 of wat dan ook te zeggen. Het desbetreffende stafflid krijgt dan 1 punt. Als een stafflid in totaal 20 punten heeft verdiend, dan mag hij/zij een prijs ophalen bij Dennie_.

(Om het spel leuk te houden, mag een stafflid maximaal 5x per dag reageren).

Verder is er een nieuwe functie: Corrector

Er zijn in totaal 2 correctors die toezicht houden of alles volgens de spelregels verloopt. Ze mogen zelf niet meedoen met het spel en kunnen ook geen punten winnen.

Spelregels correctors:

– Ze mogen alleen meedoen om het spel op gang te houden.

– Krijgen geen punten.

– Zijn de enige personen die maximaal 2x een cijfer kunnen neerzetten om het spel op gang te houden (Het tweede cijfer is alleen als het spel minimaal 1 dag inactief is).

– Beslissen of alles volgens de spelregels is gegaan.

– Houden puntentelling bij.

Correctors:

Aanmelden bij @SirDannyy

Puntentelling:

Staffteam:


Spelers: