Opening Survival Mall

remymine

Owner
remymine
remymine ✔
Owner
17 sep 2013
3.170
1.027
113
23
Rotterdam
haunty.nl
Hey Haunties,

Het winkelcentrum voor spelers, de mall, is eindelijk geopend! In de mall kan iedereen een shop huren om een eigen winkel te beginnen. In dit nieuwsbericht uitleg over hoe de mall precies werkt.

5591


Mall feitjes

De "/warp mall" bestaat uit 54 shops, 18 per verdieping. De shops zijn te huur voor 3000 tokens per dag. Je kan voor maximaal 30 dagen achter elkaar huren. Uiteraard kun je altijd weer opnieuw verlengen als je huurperiode onder deze grens van 30 dagen komt. Als deze tijd verloopt zal de shop automatisch worden leeggeruimd.

In je shop kun je van alles aanpassen. Je kunt volledig je eigen decor ontworpen en je kan zelfs de vloer aanpassen naar je eigen design. Je hoeft dit niet alleen te doen! Je kunt iedereen toevoegen met het commando /arm addmember <naam>. Verwijderen kan met /arm removemember <naam>

Om jouw shop te promoten hebben we speciale teleport commands naar elke shop ingesteld. Zo kun je met /arm tp <shop #> teleporten naar alle shops. De shop ID van jouw shop staat bij de huursign.
5592Shop signs

Per rank verschillen het aantal signshops dat je kan maken. Nieuw is dat spelers zonder rank nu ook 5 signshops kunnen maken! Hier een kort overzicht:
  • Geen rank: 5 signs
  • Premium rank: 15 signs
  • Elite rank: 30 signs
  • Legend rank: 45 signs
  • God rank: 75 signs
  • Supreme rank: 150 signs
We hebben verschillende handige tutorials voor het maken van de signshops. Zie onder andere deze tutorial.
Je kunt maximaal 10 chests aan 1 signshop koppelen (flinke voorraad per sign dus). We raden aan om de chests op je eigen claim te zetten en NIET in het gebouw. Dit onder andere om het gebouw niet al te zwaar om in te laden te maken voor clients, en je riskeert niet dat je items gegriefed worden of gereset worden als je huurtijd verloopt.

Mochten er vragen zijn of opmerkingen kan dat altijd onder dit nieuwsbericht.

~Haunty staffteam