1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nieuwe pets en disguises!

Discussie in 'Nieuws & Onderhoud' gestart door Dimitri, 18 dec 2018.

 1. Hallo hallo luitjes,

  Zoals jullie weten was er een giveaway op Discord met als prijs een pet of disguise van een Polar Bear. Inmiddels is die giveaway afgelopen en hebben we 3 winnaars.

  Uiteraard moeten jullie wel de mogelijkheid krijgen om de pet/disguise te kunnen selecteren.
  Indien je hebt gekozen voor de Polar Bear pet moet je nadat je de pet hebt gekregen van mij /pet invoeren op de server en dan;

  [​IMG]

  Zie je dit menu. In het menu zie je zoals gewent bent alle pets. Alleen zie je nu 4 nieuwe 'skulls' aan de rechterkant staan. De bovenste is de Polar Bear, dus indien je die hebt gewonnen moet je daarop klikken.
  Wees je ervan bewust dat alleen de winnaars en Admin+ die kit kan gebruiken en niemand anders!!.
  Indien je hebt gekozen voor de Polar Bear disguise moet je nadat je de disguise hebt gekregen van mij /d invoeren op de server en dan;

  [​IMG]

  Zie je dit menu. In het menu zie je zoals gewent bent alle disguises . Alleen zie je nu 4 nieuwe 'skulls' aan de rechterkant staan. De bovenste is de Polar Bear, dus indien je die hebt gewonnen moet je daarop klikken.
  Wees je ervan bewust dat alleen de winnaars en Admin+ die kit kan gebruiken en niemand anders!!.

  Ook staan er 3 extra 'Vraagteken skulls' aan de rechterkant. Dat betekent dat we nog 3 giveaways gaan doen. Ook dan kunnen de winnaars kiezen tussen de pet of Disguise versie. We kunnen ooit nog eens opnieuw een bepaalde pet/disguise weggeven, maar momenteel kunnen alleen de winnaars van nu ze gebruiken.

  Als jullie eventueel ideeën hebben voor een pet/disguise die weggeven moet worden.. horen we dat maar al te graag!!
  Tot snel bij een nieuwe giveaway!

  Mvg,
  Haunted Staff Team
   
Laden...